Logistik

På Onninen vet vi att det inte hjälper att erbjudandet är bra och säljarna trevliga, om inte logistiken fungerar. Du ska få det du har beställt, på rätt plats, i rätt tid!

När du beställer lagervaror är de som regel levererade redan tidigt nästa arbetsdag. Det betyder att du kan minska din egen lagerhållning, spara tid och pengar. När vi tar emot beställningarna packas varorna i separata förpackningar - enligt dina anvisningar - och vi märker innehållet. Därmed slipper du lägga ned tid på att sortera varorna när de ankommer till arbetsplatsen eller ditt lager. När materielbehovet är akut gör vi förstås allt vi kan för att lösa dina problem så snabbt som möjligt.

Utöver planerade beställningsorder har vi stor erfarenhet av flexibla logistiklösningar. Tillsammans med kunden analyserar vi behovet, allt från det dagliga behovet till akut materielbehov i samband med driftstörningar:

Från Onninens distributionscentra i Örebro (Pilängen) kan vi leverera allt du behöver inom våra verksamhetsområden. Om du önskar icke-standardiserade lösningar kan vi också lagerlägga specialprodukter efter dina behov.​