Samarbeta med oss 

Det är lätt att bli kund hos Onninen!
För kontoansökan ring vår växel 019-603 30 00 eller hitta din närmaste Express-butik här. Du kan också skicka ett mail till oss så berättar vi gärna mer om våra erbjudanden.

Onninen bedriver ingen försäljning till privatpersoner.

Våra erbjudanden

Enkelt, flexibelt och pålitligt är viktiga ledord för Onninen. Vår organisation är väl rustad att möta såväl stora kunder med hela Norden som hemmamarknad, som mindre kunder som agerar lokalt. För att kunna anpassa produkter och tjänster tydligare efter olika kundbehov och önskemål har vi delat in våra kunder i fyra segment:

Contractors — entreprenörer som på uppdrag monterar, underhåller, bygger eller administrerar entreprenader.

Industry — industri. Tillverkande företag som köper OEM produkter, och / eller produkter och tjänster till industriers egen drift- och underhållsverksamhet.

Infrastructure —  infrastruktur. Statliga, kommunala eller privata företag som i egen regi driver eller äger en anläggning eller nät för infrastruktur eller energiproduktion.

Retailers — återförsäljare som vänder sig till konsumentmarknaden.

På Onninens distributionscenter finns en vältrimmad plattform för framgångsrik distribution av vårt breda sortiment. Vi vet att rätt produkt på rätt plats i rätt tid är en avgörande faktor för dig. Vi transporterar varorna dit du väljer; det egna lagret, arbetsplatsen, en Onninen Express-butik eller en terminal nära dig.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig erbjuder vi flera olika alternativ när det gäller orderläggning. Allt fler upptäcker fördelarna med att handla elektroniskt via vår Internetbutik OnnShop eller EDI. Behöver du varor snabbt – åk till närmaste Onninen Express där du finner ett brett produktsortiment och kunnig personal.

I Express-butikerna har vi ofta intressanta kampanjerbjudanden och informativa kundträffar där våra leverantörer visar produktnyheter. Onninen har givetvis också säljkontor runt om i landet där vi står till tjänst med hela Onninens kunnande och sortiment.
 
Vi kan även erbjuda våra kunder datorbaserade kundlagerlösningar, som innebär att Onninen administrerar förrådet som inrättas hos kunden.