Om Onninen

Onninen en av Nordens ledende grossister innen elektro og VVS. Våre unike tjenester sikrer effektivitet og riktig vare- og informasjonsflyt.

Vi er spesialister på effektiv drift og skaper økt lønnsomhet i entrepriser, prosjekter og produksjon innen installasjon, infra, industri, VA, VVS, bygg- anlegg og offshore-markedet.

Onninen har totalt 19 Express butikker i Norge hvorav 4 er megastores. Finn våre Expressbutikker her.

Onninen Norge administrerer Norges største elektrikerkjede Elfag. Elfag kjeden består av frittstående elektroinstallatører, og er representert på ca. 160 steder fra Kristiansand i sør til Svalbard i nord.

Hovedkontoret og sentrallageret til Onninen ligger på Skedsmokorset.
 
Onninen er et finsk selskap som har drevet i bransjen siden 1913.
Vi har 3 100 medarbeidere og virksomhet i Finland, Sverige, Norge, Polen, Estland, Latvia og Litauen. 
Onninen Oy er en del av K-Group innen divisjon building and technical trade.
 
 
K-Group building and technical trade
Onninen er en del av den finske K-gruppen. Kesko og K-forhandlere danner K-Group, hvorav salget (proforma) var omtrent 13 milliarder euro i 2018.
 
K Group er den største handelssektoren i Finland og en av de største i Nord-Europa. Selskapet sysselsetter rundt 41.000 personer. Kesko opererer i dagligvarehandel, bilhandel og bygg og teknisk handel.
 
K-Group building and technical trade, har virksomhet i åtte land: Finland, Sverige, Norge, Estland, Latvia, Litauen, Polen og Hviterussland. Vi betjener kunder i 420 butikker og i digitale kanaler. Kunder inkluderer tekniske fagfolk, profesjonelle byggere og forbrukere. Vi betjener våre kunder under merkevarene Onninen, Byggmakker, K-Rauta, K Bygg & Grund, K-Senukai og OMA. I 2018 utgjorde divisjonens detaljhandel totalt 4,9 milliarder euro.
 
Mer informasjon om K-Group building and technical trade: https://www.kesko.fi/no/company/divisions/ og i Keskos årsrapport 2018: https://www.kesko.fi/en/investor/financial-information-and-publications/Annual-reports/ -Informasjon-og-publikasjoner / årlig-rapporter /