Publisert
07.04.2010

     

Status flytting av sentrallageret


Vi har i påsken flyttet vårt sentrallager fra Gjelleråsen til Berger på Skedsmokorset.  Flyttingen har gått bra, og alle våre varer og medarbeidere er nå igjen samlet på 1 adresse.

Vår første produksjonsdag gav oss noen oppstartsproblemer som vi ikke hadde forutsatt.  Derfor vil noen kunder i dag oppleve forsinket leveranse, eller at et noe høyere antall varer enn normalt er restet.  I tillegg er det noe manglende pakksedler.  Vi ser allerede i morgentimene i dag at vi er mer à jour, og kan derfor love at utover i uken vil disse oppstartsproblemene sterkt avta.

Skulle våre oppstartsproblemer gi deg som kunde problemer ber vi deg om å kontakte vårt innesalgsapparat på telefon 06 706.  Da vil vi så langt som mulig hjelpe deg.

 

Med vennlig hilsen

Trond Pettersen
Logistikkdirektør


FOR YTTERLIGERE INFORMASJON:
Trond Pettersen,
trond.pettersen@onninen.no, tel.97 09 42 11
 

OM ONNINEN:
Onninen skaffer omfattende service materiell til entreprenører,industri, offetlig sektor og tekniske produkter til detaljhandelen.
Vi er et familie-eiet konsern og har vært oprativt siden 1913. Det er i dag ansatt  2 759 medarbeidere i våre land Finland, Sverige, Norge, Polen, Russland , Kazakhstan og i de Baltiske landene( slutten av 2009). Vårt netto salg i 2009 var totalt på EUR 1,335 millioner.
www.onninen.com