Hurtig varelevering fra Onninen
 
Nå blir det enda enklere for Onninens kunder å få varene de trenger – når de trenger dem. Med Plukk & Pakk-tjeneste i utvalgte Express-butikker, tilbyr Onninen kunder leveringstid på maksimalt to timer.

– Vi har merket et økende behov i markedet for en enkel transporttjeneste som bringer varene raskt frem. Årsakene kan være mange, det kan skyldes tidspress for å levere et prosjekt i tide, man har fått en endringsordre eller det kan være en vare man rett og slett har glemt å bestille på ordinært vis, sier salgsdirektør Morten Fundingsrud i Onninen.

Plukk & Pakk-tjenesten finnes nå i 17 Express-butikker over hele landet. Tjenesten skal sørge for å hurtig levering av varer, og dermed bidra til at kunders hverdag blir enklere og mer lønnsom.
– Med vår Plukk & Pakk-tjeneste får kunder varene levert til arbeidsstedet innen 1-2 timer eller de kan hente varen ferdig pakket i vår Express-butikk, sier Fundingsrud.
 
Klimavennlig transport
Onninen har høyt fokus på miljø og klima, og har derfor inngått avtale med Bring og Dønn Grønn om leveringstjenesten.

– Vi møter stadig nye krav i markedet for klimavennlige løsninger og vi ønsker også selv å bidra til reduserte klimautslipp. Vi har derfor valgt Dønn Grønn som vårt budfirma for kunder i Oslo.
 
Dønn Grønn ble etablert av Transport-Formidlingen SA, og har 70-års erfaring fra transportbransjen. Dønn Grønn har i dag ti elektriske budbiler og er helt utslippsfrie. Selskapet har det siste året inngått avtaler med både virksomheter som Skatteetaten, Canon Norge og Holmenkollen skifestival.
 
Utenfor Oslo vil Bring stå for leveringen av varer. Over 1,100 av deres kjøretøy er i dag elektriske.

– For varelevering til våre kunder tilknyttet Express-butikker i Stor-Oslo, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Stord, Bergen, Ålesund, Trondheim, Drammen og Fredrikstad har vi valgt Bring som samarbeidspartner. De har allerede innført en rekke klimatiltak og satset stort på miljøvennlig kjøretøy og drivstoff, sier Fundingsrud.
 
 
For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
Morten Fundingsrud, tlf 957 38 478, eller e-post morten.fundingsrud@onninen.com