Ring oss på telefon 22 39 60 00

Vi tar imot alle henvendelser på telefon 22 39 60 00 og bidrar til at både store og små problemer løses raskt og smidig. Sentralbordet er åpent alle hverdager kl. 07.00-16.00. Utenom ordinære åpningstider kommer du til vår vakttelefon som kan hjelpe med å fremskaffe varer.

Kommuniser via vår chat
I vår nettbutikk, Onnshop, har vi en chatfunksjon som er åpent alle hverdager mellom kl. 07.00-16.00.

Send oss e-post

All mail behandles fortløpende i tidsrommet kl. 07.00-16.00. 

Les mer om vårt Kundesenter her.

   

Bruk Onnshop – Vårt online bestillings- og informasjonssystem
Vår internett butikk Onnshop er et Online bestillings- og informasjonssystem. Som kunde kan du derfor foreta bestillinger når det passer deg og selvsagt også benytte systemet som et oppslagsverk. På enkel måte kan du foreta varesøk, sjekke gjeldende produktinfo, priser, lagerstatus etc. Systemet håndterer i tillegg; alternative varer, pakkesporing, ordresporing, maler, fakturasporing, produktark samt en rekke andre finesser.

Kom innom Onninen Express
Onninen har 19 Express butikker i Norge. I butikkene finner du et bredt produktsortiment og hyggelig personale. I Express butikkene har vi ofte interessante kampanjetilbud og informative kundetreff hvor våre leverandører viser interessante produktnyheter. Vårt mål er at Express butikkene skal være installatørenes lokale lager og vi anstrenger oss for å kunne tilby de beste butikkene i bransjen.
Se våre lokasjoner