Stamkundskortet

 

     Onninen Oy är Finlands ledande partiaffär inom el- och VVS-branschen och erbjuder landets bredaste produkt- och tjänstesortiment.
I Express-kedjans butiker betjänas Onninens kontokunder i huvudsak enligt självbetjäningsprincipen.

 

Express-kedjans produktsortiment omfattar de mest sålda VVS-, el-, kyl- samt industri- och infraprodukterna. Till kedjan hör 48 Express-butiker. Sju av dem är Mega Express-butiker i större skala.

Som Express-stamkund insamlar du bonuspoäng på de produkter som har köpts och plockats själv ur produktsortimentet i en Onninen Express-butik. Alla inköp som är gjorda med standardvillkor ger bonuspoäng.

Stamkundskortet ger mervärde åt ditt företag:
  • Stamkundskortet underlättar varuanskaffningen för professionella såväl tidsmässigt som ekonomiskt.
  • Stamkundskortet innehåller färdigt den kundspecifika informationen, vilket göra att du sköter dina ärenden snabbare på våra verksamhetsställen.
  • När du koncentrerar dina inköp, kan du välja för ditt företag bonuspris av högt kvalitet.
  • Som stamkund sparar du tid, besvär och pengar – inköpen går lätt och snabbt.
Stamkundskortet är knutet till kundnumret. Samma kundnummer kan ha flera kort. Inköpen gjorda med alla kort förs in på samma kundnummer och samlar bonuspoäng.

Innehavare av Express-stamkundskort kan du bli genom att fylla i avtalsblanketten på något av våra verksamhetsställen tillsammans med vår försäljare. Stamkundskorten är avgiftsfria.

 

Närmare information
Kontakta din försäljare, fornamn.efternamn@onninen.com
eller infofinland@onninen.com

​​ ​​​​​​​​​​​​​​​