Logistik

Onninen får materialströmmen att flyta flexibelt, säkert och ekonomiskt. Du kan fokusera på din egen affärsverksamhet och på att utveckla den.

Onninen Express-kedjan. Ett landsomfattande snabbgrossnätverk med 45 butiker till din tjänst. I dem kan du snabbt själv hämta de vanligaste VVS-produkterna.

Onni-leveransen för produkterna från vårt lager direkt till kundens lager eller byggplats  nästa dag. Volymprodukter levereras vid behov som fabriks- eller terminalleverans.

Snabbleverans. Ordern behandlas snabbare i Onninens lager. Snabbleverans med den transportform kunden önskar.

24h jourtjänst. Vi levererar lagervaror dygnet runt via vår jourtjänst. Tjänsten finns vid lagren i Hyvinge och Vanda.

Anpassad leverans. Produkterna levereras märkta direkt till objektet enligt kundens beställning.

Tillgångsgaranti. Vi förbinder oss att lagra produkter som är väsentliga för kundens verksamhet.

Container till byggplatsen. Vi lagrar centrala produkter på kundens byggplats och kompletterar lagret automatiskt enligt åtgång.

Servicelager och hyllsortering. Servicesystem i kundlagret, där påfyllning sker automatiskt utgående från åtgångsinformationen samlad med streckkodsläsare. Vid behov sköter vi också hyllsorteringen hos kunden.

Kapning och ändbearbetning. Vi levererar stålstänger och -rör kapade till kundens önskade längd och med bearbetade ändar.
Vi mäter också extra tjocka och specialutformade kablar.

Sandblästring och målning. Vi sandblästrar rör, rördelar och stålprofiler och målar dem enligt kundens önskemål.

Återvinning av plastavfall.  Alla våra enheter har en återvinningspunkt som tar emot PE-, PEX-, PP- och PVC-rör och aggregat.