E-handel

 

Servicelager

Vi använder ett serviceystem som baserar sig på streckkodsteknik. Information om varornas åtgång överförs automatiskt till vårt datasystem och då skickar vi utan extra beställning påfyllning åt våra kunder. Det här sparar tid och underlättar rutinbeställningar.

OnnShop

OnnShop är Onninens nätbutik där du kan handla vilken tid som helst på dygnet. Det kräver inga speciella program, det räcker med en internetanslutning och ett webbläsarprogram. Prissättningen är kundspecifik och leveranssättet kan du själv välja. Orderbekräftelsen och tillgången ser du genast i realtid. Du behöver ett användarnamn och lösenord för att använda OnnShop. Onninens kunder med kreditkonto kan beställa användarnamn via e-post webmanager@onninen.com.  Ange ditt kundnummer och personer för vem användarnamn skapas. 

EDI-ordersystemet

Med det EDI-baserade ordersystemet lägger du produktorder till Onninen behändigt i elektroniskt format. Orderbekräftelsen och fakturan kommer i elektronisk form till din dator. Kontakta din säljare på Onninen för att skapa en EDI-anslutning.

E-faktura

Från och med augusti 2003 erbjuder Onninen sina kunder möjligheten att ta emot e-fakturor (inköpsfakturor och kreditnotor) till deras eget fakturasystem via Elmas e-fakturatjänst.

Webinfo

På WebInfo hittar du enkelt närmare information om produkterna: produktbilder, installations- och bruksanvisningar. WebInfo är öppen för alla internetanvändare.

Vårt breda produktsortiment i Webinfo (på finska)

 

Närmare information

Kontakta din egen säljare, fornamn.efternamn@onninen.com.