I samarbete med OnninenElfin-kedjan är en landsomfattande sammanslutning av självständiga elentreprenörer. Elfin-kedjan erbjuder sina kunder högklassiga produkter och tjänster inom elbranschen. Elfin finns för att de finländska hemmen ska fungera.

Elfin-företagaren är en pålitlig elexpert som erbjuder full service. Utöver hållbara kvalitetsprodukter får du vid behov också planering, installering, användarhandledning och service.

Oavsett om du behöver en lösning för uppvärmning, belysning, hemstyrning eller för gårdsuppvärmning så garanterar Elfin-märket kvalitet och kunnande.

Kontaktinformation och närmare uppgifter om Elfin-butikernas produktsortiment finns på adressen (på finska): www.elfin.fi

 

Hanakat-kedjan är en landsomfattande detaljhandelskedja av fristående företagare inom VVS-branschen. Kedjan erbjuder sina kunder högklassiga produkter och tjänster inom husteknik.

Hanakat-butikernas produktsortiment innehåller produkter för uppvärmning, vattenförsörjning, ventilation, badrum, grovkök och kök.

Hanakat-butiken är en pålitlig VVS-expert som erbjuder full service. Hanakat-butikernas tjänster omfattar

    * produkter
    * planering
    * installering
    * användarhandledning
    * service
    * finansiering

Kontaktinformation och närmare uppgifter om Hanakat-butikernas produktsortiment finns på adressen (på finska): www.hanakat.fi