Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
   

 Tiedote
12.7.2010

     

Onnisen Webinfo-tuotetietopankki uudistunut  


Webinfo-tuotetietopankki on avoin kaikille internetkäyttäjille. Sivuilta löytyy helposti ja nopeasti ajan tasalla olevaa monipuolista tuotetietoa ja -kuvia, viivapiirroksia, teknistä tietoa sekä asennus- ja käyttöohjeita.

Merkittävin muutos Webinfossa on thumbnail-toiminto, joka tuo tuotteen näyttökuvan näkyviin, kun hiiren vie hakutuloksessa tuotteen päälle.  Webinfon tuotekortit ovat yhteneväiset Onnshopin tuotekorttien kanssa.
 
Löydät uuden Webinfon
- osoitteessa http://products.onninen.com/catalog/?lang=FIN1 tai 
- www.onninen.fi -etusivulta linkistä "Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme Webinfossa".
Voit myös etsiä tuotteita Webinfosta suoraan www.onninen.fi-etusivun kautta laittamalla hakukohteeksi "Tuotteet" ja kirjoittamalla hakusanan tyhjään kenttään.


Ari Virnes
Markkinointi- ja viestintäjohtaja

 

 

 

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän, Baltian ja Kazakstanin toiminnoissamme yhteensä 3000 henkilöä. Vuonna 2009 liikevaihtomme oli 1,34 miljardia euroa.
www.onninen.com