Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

 Tiedote
24.8.2010

     

Varoitus koskien Mitsubishi Electricin ilma-vesi Zubadan-Ecodan järjestelmän tai Zubadan-saneerausjärjestelmän komponentteja  


Mitsubishi Electric on tiedottanut, että PUHZ-HRP100YHA2 ja PUHZ-HRP200YKA -malleissa saattaa olla vaaraa aiheuttava komponentti.

Tämä ongelma koskee kyseisiä ulkoyksiköitä kaikissa ilmasta veteen järjestelmissä. 

Mikäli olette hankkineet ilma-vesi Zubadan-Ecodan järjestelmän tai Zubadan-saneerausjärjestelmän, joissa on käytössä PAC-IF021 tai PAC-IF031, tulee kyseinen ulkoyksikkö sammuttaa välittömästi.  Ulkoyksikön käyttäminen on kielletty kunnes k.o. yksikkö on tarkastettu ja tarvittavat korjaustoimenpiteet on tehty.

Paavo Kataikko OY on organisoinut komponentin vaihtotyön kaikkiin maahantuomiinsa yksiköhin ja se tehdään syyskuun aikana. 

Lisää aiheesta: http://www.mitsubishielectric.fi

LISÄTIETOJA:
Kari Luukkonen, Paavo Kataikko OY, puh. 050-328 4685.  

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän, Baltian ja Kazakstanin toiminnoissamme yhteensä 3000 henkilöä. Vuonna 2009 liikevaihtomme oli 1,34 miljardia euroa.
www.onninen.com