Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

 Tiedote
30.8.2010

     

Onninen tuo markkinoille uuden Onnline-palopostin


Onnisen oma tuotemerkki Onnline rakentamisen ammattilaisille

 
Onninen tuo syyskuussa markkinoille uuden Onnline-palopostin. Onnline 2010 100-1 –palopostin muotoilu on uudenlainen ja siihen kuuluu erityisesti palovesikäyttöön suunniteltu venttiili.
 
Onnline 2010 100-1 –palopostin palovesikäyttöön tarkoitettu erikoisventtiili on normaalitilanteessa kiinni. Se avataan vain käytettäessä, ja näin se on toimintavarma vuosienkin päästä.
 
Käytön jälkeen automaattinen tyhjennysventtiili huolehtii nousuputken ja venttiilin tyhjentymisestä, joten talvella jäätymisen vaaraa ei ole. Onnline-paloposti on tarkoitettu vain palovesikäyttöön.
 
Palopostin runko ja kansi on tehty PE-muovista, joka kestää iskuja ja kulutusta erittäin hyvin. Materiaali on kierrätettävää.
 
Rungon eristeenä on polyuretaani. Nousuputken päähän asennettu tiivis eristekansi estää kylmän pääsyä alas putkistoon. Jalustalaippaa voi vielä asennusvaiheessa kääntää, ja palopostin asennussuuntaa voi näin muuttaa helposti.
 
- Onnisen oma tuotemerkki Onnline on suunnattu rakennusalan ammattilaisille ja ammattimaiseen käyttöön, kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Ari Virnes Onninen Oy:stä. - Panostamme vahvasti omien tuotemerkkien laatuun ja luotettavuuteen. Onnline-valikoimaan kuuluu niin sähkö-, LV-, ilmastointi- kuin kylmäalan tuotteita.
 

Lisätietoja:
Kai Vilppula, tuotepäällikkö, Onninen Oy, puh. 0204 85 4264,
kai.vilppula@onninen.com

 

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän, Baltian ja Kazakstanin toiminnoissamme yhteensä 3000 henkilöä. Vuonna 2009 liikevaihtomme oli 1,34 miljardia euroa.
www.onninen.com