Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

Tiedote  
30.11.2010

     

Timo Mänty Onninen Oy:n toimitusjohtajaksi


KTM Timo Mänty, 50, on nimitetty Onninen Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy Onniselle Rautakirja Oy:n toimitusjohtajan ja Sanoma-konsernin johtoryhmän jäsenen tehtävästä. Hän on toiminut useissa eri tehtävissä Sanoma Trade -liiketoimintaryhmän palveluksessa 17 vuoden ajan.

- Timon kokemus kansainvälisestä ketjutoiminnasta, erikoistukkukaupasta ja logistiikasta antavat erinomaisen lähtökohdan yrityksemme kehittämiseen, sanoo Onninen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Maarit Toivanen-Koivisto. – Olen todella tyytyväinen Timon liittymisestä joukkoomme, Toivanen-Koivisto jatkaa.

- Onnisen toimitusjohtajuus on hyvin mielenkiintoinen haaste ja hienon, perinteikkään perheyrityksen palvelukseen on mukava tulla. Olen innoissani päästessäni kehittämään Onnista kansainvälisesti monipuolisessa toimintaympäristössä, toteaa Timo Mänty.
 
Mänty aloittaa uudessa tehtävässään 1.4.2011.

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän, Baltian ja Kazakstanin toiminnoissamme yhteensä 3000 henkilöä. Vuonna 2009 liikevaihtomme oli 1,34 miljardia euroa.
www.onninen.com

LISÄTIETOJA:
Hallituksen puheenjohtaja Maarit Toivanen-Koivisto, maarit.koivisto@onninen.com,
p. 0204 85 5539
Toimitusjohtaja Timo Mänty, p. 0400 712 836