Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

 Tiedote
7.12.2007

     

Onninen Teletekno Oy:n toiminta osaksi Onninen Oy:tä


Onninen Oy osti Teletekno Oy:n osakekannan tammikuussa 2007. Tässä yhteydessä Teleteknon nimi muuttui Onninen Teletekno Oy:ksi. Markkinoille syntyi osakekaupan myötä uusi  yhteenliittymä, jossa yhdistyivät telealan teknologiaosaaminen, hyvät logistiset palvelut sekä vahvat taustaresurssit. Nyt Onninen Teleteknon toiminta siirtyy osaksi Onnista. Yhdistymisen johdosta Onnisen kyky palvella teleliiketoiminnan asiakkaita paranee.

Muutoksella ei ole vaikutusta asiakassuhteiden hoitoon eikä yhteistyöhön asiakashankkeissa. Nykyiset asiakkuuksista vastaavat henkilöt palvelevat entiseen tapaan ja ovat tavoitettavissa samoista osoitteista ja puhelinnumeroista kuin ennenkin.

LISÄTIETOJA:
Onnisen Teollisuus- ja Infra -yksikön johtaja Tom Grönmark,
puh. 0204 85 5563.
Paul-Erik Sjöman, puh. 09-3968 1202.

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 2984 henkilöä. Vuonna 2006 liikevaihtomme oli 1,45 miljardia euroa.