Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

 Tiedote
6.4.2010

     

Teletekno Balti AS:n osakekanta Baltronic OÜ:lle 


Virossa toimineen Teletekno Balti AS:n koko osakekanta on myyty 1.4.2010 virolaiselle Baltronic OÜ:lle. Samalla allekirjoitettiin yhteistyösopimus, jolla taataan Teletekno Balti AS:n Onniselle nykyisin valmistamien valo- ja kuparikaapelituotteiden saatavuus ainakin kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

Tallinnassa toiminut Teletekno Balti AS on harjoittanut valo- ja kuparikaapelikokoonpanoa seitsemän vuotta. Yhtiö siirtyi Teleteknon yrityskaupan yhteydessä Onniselle. Sitä ei kuitenkin integroitu Onniseen emoyhtiönsä tavoin, vaan se jatkoi toimintaansa vanhalla nimellään.

Teletekno ja sen jälkeen Onninen ovat tehneet hyvää yhteistyötä Baltronicin kanssa jo vuodesta 2004 lähtien. Baltronic OÜ kuuluu Baltronic Group OÜ konserniin, jolla on toimipisteet Tallinnan pääkonttorin lisäksi Latvian Riiassa ja Liettuan Vilnassa. Yhtiö on perustettu vuonna 2001 ja se on yksityisomistuksessa. Kannattavan ja vakavaraisen Baltronicin liikevaihto on vajaat 20 miljoonaa euroa. Yhtiö toimii telekommunikaatioalalla ja sillä on pääkonttorinsa yhteydessä valokaapelikokoonpanoyksikkö. Yhtiöllä on ISO 9001 - ja ISO 14001 -sertifikaatit.

Yrityskaupan ansiosta Baltronicin valokaapelikokoonpanoyksiköstä tulee Pohjois-Euroopan suurin. Pitkäaikaisella sopimuksella kumppanit sitoutuvat tiiviiseen yhteistyöhön, jossa optimoidaan niin tuotetarjonta, toimitusketju kuin kokonaispalvelun laatu.

Lisätietoa antavat:
Risto Uponen, Tuotantojohtaja
puh. 040-8285870, risto.uponen@onninen.com

Paul-Erik Sjöman
Telecom-palvelukeskuksen johtaja
puh. 0400-508243, paul-erik.sjoman@onninen.com

 

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän, Baltian ja Kazakstanin toiminnoissamme yhteensä 3000 henkilöä. Vuonna 2009 liikevaihtomme oli 1,34 miljardia euroa.
www.onninen.com