Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
   

Tiedote   
  16.2.2012

     

Onninen mukana uudessa pientalorakentamisen TaloTalo-palvelukonseptissa

 
 
Maaliskuun alussa avautuu Vantaan Varistossa täysin uudenlainen palvelu omakotirakentajille ja remontoijille. TaloTalo-palvelukonseptin perusidea on, että asiakas saa yhdestä paikasta kaiken kodin rakentamiseen ja remontoimiseen: talon, tuotteet sekä työkalut, joilla pientalo- tai remonttiprojektin aikataulun ja kustannukset saa pidettyä hallinnassa.
 
TaloTalo-palvelukonseptin käynnistäjänä on neljän yrityksen ydinjoukko: Lammi-Kivitalot, Tulikivi, Domus Yhtiöt ja Onninen.
 
”Olemme tehneet Lammi-Kivitalon kanssa yhteistyötä pitkään ja tämä oli luonteva jatko toiminnallemme. Onnisen rooli on palvella TaloTalo-toiminnassa mukana olevia talotehtaita ja urakoitsijoita tuomalla heille talotekniikan tuotteet ja osaaminen”, Onnisen markkinointijohtaja Jukka Aro sanoo. Onnisella on TaloTalo-myymälässä pienimuotoinen näyttely, jossa esitellään talotekniikan ratkaisuja valittujen tavarantoimittajien kanssa. 
 
Muita koko ajan laajenevassa TaloTalo-verkostossa mukana olevia toimijoita ovat muun muassa Sami-talo, Pukkila ja Hanakat-ketjun yrittäjä, joka tarjoaa remonttipalveluja.
 
 
 
 

LISÄTIETOJA:
Markkinointijohtaja Jukka Aro,
puh. 040 838 6034, jukka.aro@onninen.com
 
 
 
TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 2 800 henkilöä. Vuonna 2011 liikevaihtomme oli 1,5 miljardia euroa.
www.onninen.com