Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

 Tiedote
6.11.2009

     

Harri Sivula Kaupan liiton varapuheenjohtajaksi

Onninen Oy:n toimitusjohtaja Harri Sivula on valittu Kaupan liiton hallituksen varapuheenjohtajaksi. Kaupan liitto edustaa Suomen suurinta elinkeinoa ja palvelualaa, vähittäis- ja tukkukauppaa.

Kaupan liiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin SOK:n pääjohtaja Arto Hiltunen. Hallitukseen on nimetty Sivulan ja Hiltusen lisäksi 18 jäsentä, jotka edustavat laajasti kaupan toimialaa.

Onninen Oy on yksi Kaupan liiton noin 7 000 jäsenyrityksestä. Kauppa työllistää Suomessa noin 300 000 henkilöä. Kaupan liitto edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. www.kauppa.fi


LISÄTIETOJA:
Viestintäjohtaja Kai Puustinen p. 0204 85 5558 


TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3000 henkilöä. Vuonna 2008 liikevaihtomme oli 1,75 miljardia euroa.
www.onninen.com