Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

 Tiedote
17.11.2010

     

Sadas jäsenyritys sähköalan Elfin-ketjuun 

Sähköurakoitsijoiden muodostama Elfin-ketju on ylittänyt sadan jäsenyrityksen rajan. Sadas yritys liittyi Elfin-ketjuun marraskuun puolivälissä. Sadas yritys on Insinööritoimisto Haapamäki Oy Ylihärmästä.

Elfin on itsenäisten sähköurakoitsijoiden muodostama valtakunnallinen yhteenliittymä. Ketju tarjoaa asiakkaille laadukkaita sähköalan tuotteita ja palveluja, sähkösuunnittelua, asennusta, urakointia, käyttöopastusta ja huoltoa.

Jäsenmäärältään Suomen suurin sähköalan ketju Elfin on laajentunut tänä vuonna voimakkaasti, yli 70 uudella jäsenyrityksellä. Ketju kattaa jo nyt koko Suomen. Eniten ketjun liikkeitä on Varsinais-Suomessa, Pohjanmaalla ja Oulun seudulla. Tavoitteena on laajentaa ketjua jatkossa yhä enemmän myös pääkaupunkiseudulle sekä Itä- ja Keski-Suomeen.

- Elfin-ketju on kasvanut, koska sähköalan yrittäjät ovat huomanneet ketjutoiminnan voiman, ketjupäällikkö Pasi Tiainen sanoo. - Verkostoitumalla saadaan paras hyöty esimerkiksi yhteismarkkinoinnista, ostovolyymista, koulutuksista sekä tietotaidon leviämisestä. Tästä hyötyvät sekä ammatti- että kuluttaja-asiakkaat.


Lisätietoja:
Pasi Tiainen, ketjupäällikkö, Elfin-ketju, Onninen Oy,
puh. 040-1483723, pasi.tiainen@onninen.com

Jukka Lehtinen, johtaja, Urakoitsijat, Onninen Oy
Puh. 040-8380918, jukka.lehtinen@onninen.com

Elfin-ketjun internet-sivut osoitteessa www.elfin.fi

 

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän, Baltian ja Kazakstanin toiminnoissamme yhteensä 3000 henkilöä. Vuonna 2009 liikevaihtomme oli 1,34 miljardia euroa.
www.onninen.com