Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

Tiedote
20.5.2009

     

SA-Onninen 2009 kokosi lamantorjuntajoukot Hattulaan


12.-14.5. pidetyt SA-Onninen 2009 messut kokosivat lähes 3 000 kävijää Onnisen uuteen teräspalvelukeskukseen Hattulan. Messut oli suunnattu kaikille Onnisen asiakassegmenteille, ja saman katon alle kokoontuivat Urakoinnin, Teollisuuden, Infran ja Jälleenmyyjien asiakkaat. Räväkällä armeijahenkisellä teemalla Onninen halusi korostaa rooliaan aktiivisena toimijana ja lamantorjujana. Lamasta huolimatta Onninen kehittää toimintaansa edelleen ja haluaa olla tavarantoimittajiensa ja asiakkaidensa ykköskumppani, FIRST CHOICE.

Kolmipäiväisillä messuilla oli mukana satakunta alansa johtavaa sähkö-, LVI-,  kylmä- sekä terästuotteiden tavarantoimittajaa uutuuksineen, työnäytöksineen ja messutarjouksineen. Näiden lisäksi Onninen esitteli laajan palvelutarjonnan omilla messuosastoillaan.

Investointi tulevaisuuteen

 -Hattulan teräspalvelukeskuksen  suunnittelussa otimme huomioon tulevaisuuden tarpeet. Haluamme kasvaa ja kehittää toimintojamme entisestään tällä toimialalla, kertoo Teollisuus ja Infra-yksikön johtaja Tom Grönmark. Kesän aikana toimintansa käynnistävään nykyaikaiseen teräspalvelukeskukseen keskitetään Onnisen kaikki terästuotteet ja niihin liittyvät lisäarvopalvelut.  Onnisen varastovalikoima terästen osalta on monipuolinen ja nimikkeiden määrä on noin 3 000. Terästuotteiden osuus Onnisen myynnistä on ollut kasvava viimeisen vuosikymmenen ajan.

Uusi teräspalvelukeskus nostaa terästoimintojen automaatioastetta ja tehokkuutta sekä mahdollistaa entistä monipuolisemman valikoiman. Nykyaikaiset logistiset ratkaisut ovat myös tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä.

Messukuvia

Lisätietoja: Johtaja Tom Grönmark, puh. 0204 85 5563, 040-5065980
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Ari Virnes, puh. 0204 85 4709, 050-306 4030, ari.virnes@onninen.com


TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3000 henkilöä. Vuonna 2008 liikevaihtomme oli 1,75 miljardia euroa.
www.onninen.com