Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

 Tiedote
18.3.2010

     

Onninen Suomen ostojohtaja Matti Wetterstrand jättää Onnisen 


Onninen Suomen ostojohtaja Matti Wetterstrand jättää omasta pyynnöstään ostojohtajan tehtävät 1.4.2010 alkaen. Wetterstrand on toiminut Onnisen palveluksessa vuodesta 1974 erilaisissa myynnin johtotehtävissä. Pisimpään Matti Wetterstrand toimi Urakoitsijat-yksikön segmenttijohtajan tehtävissä vuodesta 1996-2009.

- Muutosten tuulet ovat tulleet jäädäkseen. Nyt oli oikea hetki antaa uusien tuulien puhaltaa myös ostossa, Matti toteaa. Siirryn sivummalle omasta tahdostani ja nyt aion keskittyä kaikkiin niihin asioihin, joihin en ole aikaisemmin voinut niukasta aikaresurssista johtuen, Matti jatkaa.

- Pitkäaikaisen kokemuksen poistuminen jättää aukon Onninen Suomen johtoon, kertoo Onninen Suomen maajohtaja Jyrki Uurtio. Toivotan Matille kaikkea hyvää ja menestystä jatkossakin, toteaa Uurtio.

Uuden Onninen Suomen ostojohtajan haku käynnistyy välittömästi. Ostojohtajan tehtäviä hoitaa toistaiseksi Jyrki Uurtio.


Jyrki Uurtio
Maajohtaja, Onninen Oy

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän, Baltian ja Kazakstanin toiminnoissamme yhteensä 3000 henkilöä. Vuonna 2009 liikevaihtomme oli 1,34 miljardia euroa.
www.onninen.com