Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

Tiedote  
19.5.2011

     

Onnisen toimipaikat ovat kiinni perjantaina 3.6.


Toiminnanohjausjärjestelmän versiopäivityksen johdosta Onnisen toimipaikat ovat kiinni helatorstain jälkeisenä perjantaina 3.6. Ohessa huomioitavaa toiminnoissamme kyseisellä viikolla.

 • Kaikki Onnisen Express-myymälät, Hyvinkään jakelukeskus sekä Hattulan teräspalvelukeskus ovat kiinni helatorstaina 2.6. ja perjantaina 3.6.
 • Sähköiset tilauskanavamme OnnShop, EDI/OVT ja tilauspäätteet ovat kiinni torstain 2.6. klo 18.00 ja maanantaiaamun 6.6. klo 06.00 välisen ajan.
 • Onnijakelu-toimituksia ei tehdä perjantaina 3.6. eikä Express-toimipaikoistamme luovuteta tilauksia perjantaina 3.6. Seuraavan kerran toimitukset kulkevat maanantaina 6.6.
 • Viimeinen tilauspäivä maanantain 6.6. toimituksille on keskiviikkona 1.6.
 • Kiireellisissä tiedusteluissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalvelukeskukseemme  APPARIin: puh. 0204 85 6000 tai sähköposti myynti.asiakaspalvelu@onninen.com
    

  Jyrki Uurtio
  Maajohtaja, Onninen Suomi


 

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän, Baltian ja Kazakstanin toiminnoissamme yhteensä 3 000 henkilöä. Vuonna 2010 liikevaihtomme oli 1,4 miljardia euroa.
www.onninen.com