Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Tiedote 
  6.11.2017

Onninen Mega Express entisen K-Rauta Orikedon tiloihin, Onninen Express K-Rauta Skanssin yhteyteen

 

K-Rauta Orikedon entisiin tiloihin Turun Vanhalle Tampereentielle avataan keväällä 2018 Onninen Mega Express -myymälä, kun tilat vapautuvat nykyisiltä vuokralaisilta
K-maataloudelta ja Konekeskolta. Samaan aikaan Turun K-Rauta Skanssin yhteyteen rakennetaan Onninen Express -myymälä.

Osoitteeseen Vanha Tampereentie 184 avataan uusi moderni Onninen Mega Express
-myymälä ensi keväänä. Myymälän koko tulee olemaan noin 2 000 neliömetriä ja valikoimaan tulee noin 17 000 LVI-, sähkö- ja kylmäalan tuotetta.

Mega Express ja Onnisen tekninen myynti muuttavat nykyisistä Fiskarsinkadun tiloistaan
tähän uuteen toimipaikkaan. Uudessa Mega Express -myymälässä asiakkaita palvelee noin kymmenen henkilöä.

”Rakennamme modernin Mega Express -myymälän, jossa ammattilaisen asioiminen on nopeaa ja vaivatonta. Laajennamme tarjoamaamme merkittävästi, uusia tuotteita tulee valikoimaan useita tuhansia”, Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen kertoo.

Samanaikaisesti avataan Turun K-Rauta Skanssin nykyisten tilojen yhteydessä noin 900 neliömetrin Onninen Express -myymälä palvelemaan Turun itäistä ja keskustan aluetta.
Uusi Express-myymälä sijoittuu K-Raudan ammattiasiakkaille suunnatun Pro Centerin viereen.
 
”Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja nopean ostosreissun: rakennustarvikkeet, rautakauppatuotteet sekä Onnisen tekniset tuotteet saman katon alta niin, että aikaa jää enemmän työntekoon. Uudistamme kaupan kokonaan. Panostamme voimakkaasti kaupan ja ulkomyymälän uudistamisessa asioinnin nopeuteen. Kaikki yritysasiakkaat ovat tervetulleita ostamaan niin K-Raudan kuin Onnisenkin tuotteita. K-Raudan kuluttajamyynti jatkuu ennallaan”, K-Rauta-kauppias Juha Huunonen sanoo.
 
Onninen Express -liiketoiminnasta vastaa Onninen ja K-Rauta-kauppiaana Skanssissa toimii Juha Huunonen. K-Rauta uudistetaan loppuvuoden 2017 ja alkuvuoden 2018 aikana.    
 
Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja,
joita on Suomessa yhteensä 49.
 
LISÄTIETOJA:
K-kauppias Juha Huunonen, K-Rauta Skanssi, puh. 050 368 8752
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113
 
 
K-Rauta – Yllättävän helppoa
Me uudistuvassa K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 138 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. K-rauta.fi
 
Onninen
Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 49. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. www.onninen.fi