Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

 Tiedote
18.4.2008

     

OFS:n kaapelit Onnisen varastotuotteiksi


Onninen Oy ja OFS ovat sopineet mittavasta OFS:n valokaapeleita koskevasta yhteistyöstä, jossa OFS keskittää valokaapeleiden myynnin ja jakelun Onniselle Suomessa, Baltiassa ja Puolassa. Onninen tulee varastoimaan tuotevalikoiman kysytyimmät tuotteet, minkä ansiosta kaapeleiden saatavuus paranee ja toimitusaika asiakkaille lyhenee.

OFS suunnittelee, valmistaa ja toimittaa tasokkaita valokuitutuotteita moniin eri käyttötarkoituksiin. OFS kehittää tehokkaita FTTH-ratkaisuja, jotka tuovat kuidun suoraan kotiin ja mahdollistavat nopeat yhteydet Internetin, HDTV:n, äänen, verkkopelien, kodin turvajärjestelmien ja muiden palveluiden tarjoamiseen.

Onninen Oy osti Teletekno Oy:n osakekannan tammikuussa 2007. Yrityskaupan myötä Onninen tarjoaa monipuoliset ratkaisut tietoliikenneverkkojen rakentamiseen ja ylläpitoon. OFS:n ja Onnisen kesken solmittu sopimus vahvistaa entisestään Onnisen asemaa teletuotteiden toimittajana.

Lisätietoja: Tom Grönmark, Teollisuus ja Infra -yksikön johtaja, Onninen Oy, puh. 0204 85 5563
 

 

TIETOA OFS:STÄ:
Alansa johtaviin yrityksiin kuuluva OFS suunnittelee, valmistaa ja toimittaa valokuituja, valokaapeleita, FTTx-ratkaisuja, optisia liitäntäratkaisuja ja specialty photonics -tuotteita. OFS:n historia ulottuu vuoteen 1876, ja matkan varrella sen historiaan ovat liittyneet sellaiset merkittävät teknologiatalot kuin AT&T (NYSE: T) ja Lucent Technologies (nyt Alcacent-Lucent, NYSE: ALU). Nykyisin OFS kuuluu Furukawa Electric -konserniin, joka on maailman johtavia optisen tiedonsiirron yrityksiä. OFS on maailmanlaajuinen toimija, jonka pääkonttori sijaitsee Norcrossissa USA:ssa. USA:ssa OFS:n tehtaita on Connecticutin Avonissa, Georgian Carrolltonissa, New Jerseyn Somersetissa ja Massachusettsin Sturbridgessa, Euroopassa puolestaan Saksan Augsburgissa, Tanskan Brondyssa ja Venäjän Voronetsissa.
www.ofsoptics.com

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3300 henkilöä. Vuonna 2007 liikevaihtomme oli 1,7 miljardia euroa. www.onninen.com