Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

 Tiedote
21.1.2008

     

Norjan Onniselle uusi jakelukeskus ja pääkonttori

Onninen AS on allekirjoittanut sopimuksen tontista Skedsmossa Oslon ulkopuolella. Tontille  rakennetaan uusi jakelukeskus ja pääkonttori. Toimipaikkaan tulee 3,500 neliömetrin toimistorakennus, 15,000 neliömetrin sisävarasto sekä 5,000 neliömetrin kylmävarasto. Suunnitelmien mukaan tilat ovat muuttovalmiit vuoden 2010 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Uudet tilat ovat lähellä nykyistä jakelukeskusta Gjelleråsenia ja logistisesti katsoen eritäin hyvällä paikalla lähellä E6 moottoritietä.

- Onninen Norja on kasvanut nopeasti viimeisen parin vuoden aikana ja ennakoimme markkinoiden jatkavan positiivista kehitystään. Siksi olisimme pian kasvaneet ulos nykyisestä toimistosta sekä jakelukeskuksesta. Odotamme innolla muuttoa suurempiin ja tehokkaampiin tiloihin, sanoo toimitusjohtaja Kurt Farstad.

Lisätietoja: Kurt Farstad, toimitusjohtaja, Onninen AS puh.  +47 67 06 32 13, etunimi.sukunimi@onninen.no


TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 2984 henkilöä. Vuonna 2006 liikevaihtomme oli 1,45 miljardia.