Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Tiedote 
  1.6.2016

Mikko Pasanen Onninen Oy:n toimitusjohtajaksi  

 


 
Onninen Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.6.2016 alkaen KTM Mikko Pasanen (s.1973).  Pasanen on aiemmin vastannut Keskon rautakaupan ammattiasiakaskaupasta. Onninen Oy:n tultua osaksi Kesko-konsernia Pasanen vastaa kokonaisuudessaan Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan yritysmyynnin liiketoiminnasta. Samalla Onnisen pääkonttorista tulee toimialan yritysmyynnin keskus.

 
Pasanen on toiminut Keskolla 10 vuotta johtotehtävissä, joista ensimmäiset viisi vuotta Venäjällä. Ennen Kesko-uraa hän työskenteli kansainvälisissä tehtävissä Outokumpu-konsernissa. Pasanen raportoi Keskon varatoimitusjohtaja ja toimialajohtaja Terho Kalliokoskelle.

LISÄTIETOJA:
Terho Kalliokoski, varatoimitusjohtaja ja rauta- ja erikoiskaupan toimialajohtaja,
puh. 010 53 20200, terho.kalliokoski@kesko.fi
 
 
TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 200 henkilöä. Pro forma -liikevaihtomme oli vuonna 2015 noin 1,5 miljardia euroa. Onninen Oy on osa Kesko-konsernia.
www.onninen.fi