Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

 Tiedote
12.6.2008

     

Maarit Toivanen-Koivistosta vuorineuvos

Tasavallan Presidentti on tällä päivämäärällä nimittänyt Onninen Oy:n hallituksen puheenjohtajan Maarit Toivanen-Koiviston vuorineuvokseksi. Hän on Suomen historian toinen vuorineuvoksen arvonimen saanut nainen.

- Olen todella kiitollinen saamastani huomionosoituksesta ja näen tämän tunnustuksena niin perheyrittäjyydelle kuin naisjohtajuudelle, Maarit Toivanen-Koivisto sanoo. – Haluan kiittää kaikkia tämän nimityksen takana olevia henkilöitä ja myös perheyrityksemme työntekijöitä, joiden ansiosta yrityksen kasvu on edelleen jatkunut. - Tämä on tunnustus yhteiselle työllemme, hän jatkaa.

 

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3300 henkilöä. Vuonna 2007 liikevaihtomme oli 1,7 miljardia euroa.
www.onninen.com

LISÄTIETOJA:
Viestintäjohtaja Kai Puustinen puh. 040 776 7068