Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 
   

 Tiedote
23.3.2010

     

Hannu Leinonen ja Juha Koponen Onnisen hallitukseen 

 

Onninen Oy:n yhtiökokous on nimittänyt Destian toimitusjohtaja Hannu Leinosen ja Tamron toimitusjohtaja Juha Koposen Onnisen hallituksen uusiksi jäseniksi.

- Haimme hallitukseemme lisää osaamista erityisesti rakentamisesta, idänkaupasta ja tukkukaupasta, joista kaksi ensimmäistä on Hannu Leinosen erikoisalaa ja jälkimmäinen Juha Koposen osaamisen ja kokemuksen keskeisin alue, sanoo Onninen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Maarit Toivanen-Koivisto.

Aalto-yliopiston professori Eero Eloranta, Fazerin konsernijohtaja Karsten Slotte ja ekonomi Juha Järvinen jatkavat edelleen Onninen Oy:n hallituksen jäseninä. - Olen erityisen tyytyväinen siitä, että saimme laajennettua hallituksen kokoonpanoa, sillä yrityksen tulevaisuuden kannalta entistä laajapohjaisempi liiketoimintaympäristömme kokemus hallituksessa on tärkeää. Uusi kokoonpano on hyvä sekoitus eri alojen osaamista ja kokemusta, Toivanen-Koivisto jatkaa.

Hannu Leinonen ja Juha Koponen aloittavat uusissa hallitustehtävissään 8.4.2010.


LISÄTIETOJA:
Viestintäjohtaja Kai Puustinen, kai.puustinen@onninen.com,
p. 040 776 7068

TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän, Baltian ja Kazakstanin toiminnoissamme yhteensä 3000 henkilöä. Vuonna 2009 liikevaihtomme oli 1,34 miljardia euroa.
www.onninen.com