Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
   

Tiedote   
 12.3.2012

     

Onninen Oy ostanut Lämpö-Tukku Oy:n 

 
Onninen Oy:lle siirtyy tänään 12.3. allekirjoitetun kauppakirjan mukaan Lämpö-Tukku Oy:n osakekanta ja sen emoyhtiön Eurotermo Holding Oy:n omistama liiketoiminta, joka liittyy Lämpö-Tukku Oy:n harjoittamaan toimintaan. Eurotermo Holding Oy on Panostajan 63,3- prosenttisesti omistama tytäryritys. Kauppa vaatii vielä Kilpailuviraston hyväksynnän.
 
Lämpö-Tukku Oy on LVI-tuotteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Vuonna 1956 perustetun yhtiön päätoimipaikka on Helsingin Viikissä, jonka lisäksi sillä on toimipisteet Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Seinäjoella. Lämpö-Tukku Oy:n liikevaihto oli 31.10.2011 päättyneellä tilikaudella 20,5 miljoonaa euroa.

 
LISÄTIETOJA:
Johtaja Martti Forss, Onninen Suomi, puh. 0400 840 598, martti.forss@onninen.com 


 
 
TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavaa materiaalipalvelua urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 2 800 henkilöä. Vuonna 2011 liikevaihtomme oli 1,5 miljardia euroa.
www.onninen.com