Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Tiedote
3.8.2015

Akseli Summa Onninen Suomen Teollisuus-yksikön johtajaksi

DI Akseli Summa (40) on nimitetty Onninen Suomen Teollisuus-yksikön johtajaksi 3.8.2015 alkaen. Summa seuraa tehtävässä Tom Grönmarkia, joka siirtyy 3.8. kehitysjohtajaksi. Grönmark jatkaa Onninen Suomen johtoryhmän jäsenenä ja raportoi jatkossakin maajohtaja Martti Forssille.

Summasta tulee samoin Onninen Suomen johtoryhmän jäsen ja hän raportoi maajohtaja Martti Forssille. Summa siirtyy Onniselle Rocla Solutionsista, jossa hän on johtanut Roclan Automaattitrukkiliiketoiminta-yksikköä ja Mitsubishi Caterpillar Forkliftin Euroopan suurasiakasmyyntiä.

LISÄTIETOJA:
Johtaja Martti Forss, Onninen Suomi, puh. 0400 840 598


TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 000 henkilöä. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli 1,5 miljardia euroa.

www.onninen.fi