Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Onninen työpaikkana 
Onninen palvelee asiakkaitaan toimittamalla laadukkaita LVI-, sähkö-, kylmä- ja teräsalan tuotteita ja palvelukokonaisuuksia muun muassa talonrakentamiseen, infrarakentamiseen, teollisuuteen sekä alan jälleenmyyjille.
 
Onnisella on Suomessa 1 200 työntekijää ja yli 50 Onninen Express -myymälää tai myyntipistettä. Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissa on yhteensä 3 100 henkilöä. Vuodesta 1913 alalla toiminut suomalainen yhtiö on nykyään osa K-ryhmän rakentamisen ja
talotekniikan kaupan toimialaa.
 
Onnisella kannustetaan ammattitaidon ylläpitämiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Suurin osa uusista avautuvista työpaikoista on eritasoisia myynnin tai teknisen asiantuntijan tehtäviä tai varastotyötehtäviä. Myynnissä täytyy tuntea tuotteet hyvin ja tunnistaa asiakkaansa tarpeet sekä tilaus- ja toimitusketju tavaran liikkumisesta asiakkaalle asti.
 
Tyypillisiä nimikkeitä ja avoimia työpaikkoja ovat esimerkiksi asiakasvastuupäällikkö, Express-myyjä, tekninen myyjä, myyntipäällikkö, tekninen asiantuntija ja varastotyöntekijä.

Jokainen uusi Onnisen työntekijä saa perehdytyksen työhönsä. Pidämme tärkeänä tasapuolisuutta, oikeudenmukaisuutta ja hyvää ilmapiiriä työyhteisössä.

Esimies vastaa tiiminsä työn onnistumisesta ja tuloksista. Panostamme esimiestyöhön, ja sitä myös arvioidaan mm. säännöllisellä henkilöstötyytyväisyystutkimuksella. Kannustamme työntekijöitämme sisäiseen liikkuvuuteen ja kehittämään osaamistaan.

Turvallinen työympäristö on avainasemassa Onnisen menestymiselle.
 
Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.
 
Tutustu toimialaan tästä videosta: 
K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kauppa