eCommerce Project Specialist

Työtehtävät Onnisella
Onninen on yli satavuotias suomalainen perheyritys, joka työllistää tänä päivänä noin 3 000 henkilöä. Yhtiöllä on Suomessa noin 1 200 työntekijää. Panostamme nyt vahvasti verkkokauppaan, jonka johdosta etsimme nyt uusia asiantuntijoita.
Vastaavaa osaamista ei ole saatavissa markkinoilta, joten koulutamme ja rekrytoimme henkilöt koulutusohjelman kautta.  Edellisestä, vuoden 2013 SAP Trainee -koulutusohjelmastamme rekrytoimme kaikki ohjelman suorittaneet henkilöt, joista suurin osa on edelleen meillä töissä.
Me tarjoamme sinulle
·         kattavan koulutuspaketin, joka tarjoaa sinulle uuden osaamisen kansainvälisten verkkokauppaprojektien eri osa-alueilla
·         mahdollisuuden päästä oppimaan käytännön työtehtävissä Onnisen Suomen projektissa
·         mahdollisuuden työpaikkaan yli 100-vuotiaassa suomalaisessa perheyrityksessä, joka tukee ja kannustaa kehitystäsi monialaiseksi ja kehittyväksi asiantuntijaksi
·         kansainvälistä työkokemusta Suomen lähialueilta
 
Työtehtäväsi ovat Onnisen kansainvälisissä verkkokauppaprojekteissa.  Puolen vuoden koulutusohjelman aikana pääset oppimaan käytännössä Suomen projektissamme. Tämän jälkeen, mahdollisen työsuhteesi alettua, tulet osallistumaan B2B-verkkokaupan kehittämiseen eri tehtävissä.  Tuleva työtehtäväsi voi olla esimerkiksi projektiasiantuntija, projektipäällikkö, testaaja, master data -asiantuntija tai sovellusasiantuntija.
Lopullinen roolisi määräytyy kiinnostuksen kohteittesi sekä valmiuksiesi pohjalta. Työsuhteen aikana työskentely tapahtuu osin Suomessa ja osin paikan päällä maayhtiöissämme.

Yhteystiedot
Jäikö kysymyksesi vaille vastausta? Ole rohkeasti yhteydessä – kerromme mielellämme lisää Onninen eCommerce Project Specialist -ohjelmasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista sinulle. Rekrytoiva koulutusohjelma toteutetaan yhteystyössä Saranen Consultingin kanssa. Kysy lisää ohjelmasta:
Kiira Nuutinen
050 372 0524
kiira.nuutinen <_at_> saranen.fi 
Saranen Consulting