Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

OPAL

Onnisen jälleenmyyjilleen myymistä tuotteista tärkeän osan muodostaa oma tuotemerkki, konsernin kaikissa maissa käytössä oleva OPAL. Tuotemerkki on ensisijaisesti suunniteltu kuluttajille. Tuotemerkin suunnittelussa on otettu huomioon pakkausten näkyvyys, myyvyys sekä tilankäytön tehokkuus myymälässä.



    
  • Hyllyssä tilaa säästävä yhdenmukainen pakkaussarja
  • Valikoimissa runsaasti sähkö-, LV-, kylmä- ja ilmastointialan tuotteita
 
  • Tuotetekstit vähintään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, tarvittaessa myös muilla kielillä
  • Tuotteiden tilaus ja toimitus samalla muun tuotevalikoiman kanssa
 
  • EAN-koodi
  • Valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista (pet)
 
  • Tuotevalikoima uudistuu ja laajentuu jatkuvasti
  • OPAL-tuotteille on varta vasten kehitetty pakkaus, joka toimii myymälässä esittely- ja myyntitelineenä ja liittää tuotteen mukaan tuoteperheeseen.

Valikoiman rakentaminen
Shop-in-shop

    

 

Shop-in-shop on kokonaisratkaisu, jolla jälleenmyjä voi palvella asiakastaan yhä paremmin. Tavoitteena on optimaalisen tuotevalikoiman löytyminen, jotta jälleenmyyntiyrityksen tavoitteet tuotteiden kierrosta, katteesta ja myynnistä täyttyvät.

  

OPAL-konseptin rakentaminen kannattaa aloittaa yhdessä Onnisen myyjän kanssa valikoimasuunnittelulla, jonka pohjana on koko OPAL-tuotevalikoima. Näin pystytään kiinnittämään huomiota oikeaan tuotevalintaan ja minimoidaan virheostot sekä optimoidaan varaston kierto. Tavoitteena on, että OPAL-tuotteilla saadaan maksimaalinen kierto ja tilankäytön tehokkuus myymälässä.  

Tuoteluetteloistamme löydät koko OPAL-tuotevalikoiman sekä tätä valikoimaa täydentävät muut, erityisesti jälleenmyyjäasiakkaillemme suunnatut, tuotteet. Samalla voit tutustua jälleenmyyjille tarjoamiimme palveluihin.

 

Tuoteluettelot

LVI-tuoteluettelo 2015-2016 Sähkö-tuoteluettelo 2016-2017