Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Onnline-tuotteiden avulla teet laadukasta työtä nopeasti – ammattilaisilta ammattilaisille

 

 

  

 

 

 

Onnline on Onninen Oy:n ammattiasentajille kehittämä tuotemerkki. Huolella valitut Onnline-tuotteet kattavat ammattirakentajan talotekniset tarpeet LVISKE (Lämpö, Vesi, Ilma, Sähkö, Kylmä ja Energia) -tuotteiden osalta. Onnisen laaja myymäläverkosto ja Onnisen verkkokauppa takaavat, että sinulla on käytössäsi oikea tuote oikeaan aikaan.  

Laadukas Onnline-valikoima asiantuntijoilta ammattilaisille
Onnlinen tärkeimpiä tuoteryhmiä ovat lämpö ja vesi, sähkö ja ilmanvaihto. Asiantuntijat kehittävät Onnline-tuotevalikoimaa jatkuvasti alan ammattilaisilta saadun palautteen ja kokemusten pohjalta. Painotamme tuotevalinnoissa muun muassa sujuvaa ja tehokasta asennettavuutta sekä ammattimaiseen käyttöön sopivaa laatua. Tavoitteemme on tarjota käytännöllisiä ratkaisuja, jotka tehostavat ja nopeuttavat urakoita ja parantavat kilpailukykyä.
 
Onnline tuo sujuvuutta arjen työhön
 
Asiantuntijamme keräävät ammattilaisten palautetta ja kokemuksia, etsivät jatkuvasti uutta sekä seuraavat tiiviisti alalla tapahtuvia muutoksia. Onnline-tuotteiden kanssa voit olla varma siitä, että käytössäsi on laadukas ja ajantasainen tuotevalikoima. Aikaa säästyy ja arjen työ helpottuu, kun tuotteiden laatu, tiedot ja hinta ovat kohdillaan.
 
Enemmän aikaa työmaalla, vähemmän aikaa myymälässä
 
Onnline-tuotteiden ja Onnisen verkkokaupan avulla käytät aikasi tehokkaasti. Tuotteiden reaaliaikainen varastotilanne ja myymäläkohtainen saatavuus vähentävät turhia myymäläkäyntejä. Tuotteiden ajantasaiset tekniset tiedot, kuvat ja asennusohjeet nopeuttavat ja tehostavat asennuksia.

Huolehdimme siitä, että saat kaiken tarvitsemasi nopeallakin aikataululla – asioit sitten mieluiten tutussa Onnisen myymälässä tai Onnisen verkkokaupassa. Isompia projekteja varten voit tilata verkkokaupasta tarvittavat tuotteet etukäteen noudettavaksi myymälän noutopisteeltä. Aikaa säästyy ostosten teossa ja työmaalla urakka etenee.  

Helpota ja tehosta arkeasi Onnline-tuotteilla! Lupaamme sinulle:

- Laadukkaat ja testatut tuotteet – asiantuntijoilta ammattilaisille
- Reaaliaikaisen tuotetarjoaman, saatavuuden ja tekniset tiedot
- Mutkattoman ja nopean tuotetakuun
 

Osta Onnline-tuotteet Onnisen verkkokaupasta

 

Onnline-tuoteluettelo 2016-2017