Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Paineenkorotusasemat ja toimilaitekaivot

 


Toimilaitekaivot

 

      

Onnisen valikoimiin kuuluvat myös erilaiset toimilaitekaivot. Osan näistä tuotteista valmistamme valmiiksi mitoitettuina paketteina, mutta suurin osa tehdään täysin räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

 

Paloposti

Onnline 100-1 –palopostin muotoilu on uudenlainen ja siihen kuuluu erityisesti palovesikäyttöön suunniteltu venttiili.
Palopostin palovesikäyttöön tarkoitettu erikoisventtiili on normaalitilanteessa kiinni. Se avataan vain käytettäessä, ja näin se on toimintavarma vuosienkin päästä.

Rotaatiovaletut säiliöt (d = 1000 mm)

Lasikuitusäiliöt (d  = 1400 - 3000 mm)

Autocad-kuvat

Suunnittelutyökalut

Onnisen kehittämällä Onnplan-mitoitusohjelmalla pystytään mallintamaan kokonaisia paineviemäriverkostoja ja yksityiskohtaisesti tarkastelemaan verkoston ja pumppujen toimintaa erilaisissa käyttötilanteissa.

Ohjelman yksi tärkeimpiä ominaisuuksia on useamman pumpun yhtäaikaisen käynnin tarkastelu. Näin ollen esimerkiksi linjapumppaamon ja kiinteistöpumppaamojen yhtäaikaiset käyntitilanteet on nopeaa ja vaivatonta ottaa huomioon mitoituksessa ja siten varmistaa verkoston optimaalinen toiminta.

Tulemme mielellämme antamaan halukkaille ohjelman käyttökoulutuksen, jonka jälkeen osallistujat saavat veloituksetta käyttöönsä oman ohjelmakappaleen. Noin 250 suunnittelijaa eri puolilta Suomea onkin jo koulutukseemme osallistunut ja ohjelman käyttöönsä saanut.