Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Keittiöilmanvaihto

    

Suurkeittiöhöyrykuvut

Suurkeittiöissä, kuten ravintoloiden, hotellien ja muiden ruokapalveluyrittäjien keittiöissä, vaaditaan toimivaa  höyryn- ja kärynpoistoa. Yhteistyökumppanimme suurkeittiöilmanvaihdossa ovat Climecon Oy ja Halton Oy.

Halton keittiöilmanvaihto

Climecon keittiöilmanvaihto

 

 

Asuntojen keittiöilmanvaihto


Asuntojen keittiöiden kärynpoisto voidaan hoitaa monella erilaisella ratkaisulla.

     

Liesikuvut

Liesikupuja käytetään useimmiten kerrostaloasunnoissa. Kuvussa voi olla tehostussäätö, jolla ilmavirtaa saadaan suuremmaksi  ruuanlaiton ajaksi.
 
Liesikupua - jossa on huippuimuria, LTO-laitetta tai muuta erillistä puhallinta ohjaava säädin - kutsutaan säädinkuvuksi. Tyypillisiä säädinkupujen käyttökohteita ovat pientaloasunnot, joissa on oma erillinen huippuimuri talon katolla.

     

Liesituulettimet

Liesituuletin on liesikupu, jossa on puhallin sisäänrakennettuna. Poistoilma voidaan kierrättää aktiivihiilisuodattimen kautta takaisin sisäilmaan tai johtaa hormia pitkin ulos.

     

Talotuuletin

Talotuuletin on liesikupu, jossa on puhallin ja liitäntäyhteet poistoilmakanaville asunnon muista tiloista, esim. kylpyhuoneesta. Talotuuletin on vaihtoehto huippuimurille ja sillä voidaan hoitaa koko asunnon koneellinen poistoilmavaihto.
 
Franke-esite
Swegon CASA -esite
Vallox liesikuvut ja -tuulettimet -esite