Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

VOK - vesiosuuskuntapalvelut

 

 

Vuoden 2004 alussa tuli voimaan valtioneuvoston asetus, joka koskee kaikkia niitä kiinteistöjä, joilla syntyy talousjätevesiä ja jotka eivät ole liittyneet vesihuoltolaitoksen viemäriverkostoon. Asetuksella on kymmenen vuoden siirtymäaika eli takaraja on  vuonna 2016. Tällaisia kiinteistöjä on Suomessa satojatuhansia ja niissä asuu vajaa miljoona ihmistä.

Ratkaisu voi olla kiinteistökohtainen tai kyläkohtainen jätevesijärjestelmä tai liittyminen paineviemärin välityksellä vesihuoltolaitoksen viemäriverkkoon.

Onnisella on tarjota kattava tuotevalikoima, mitoituspalvelu ja koulutus sekä suunnittelijoille että urakoitsijoille ja sidosryhmille.

Luotettavuus  ja asiakaslähtöisyys ovat toimintamme peruspilareita. Voit ottaa yhteyttä suoraan vastuumyyjääsi tai meihin osoitteessa: infofinland@onninen.com, niin katsomme yhdessä miten voimme parhaiten auttaa sinua ja yritystäsi.