Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Verkkolasku

Tietoa verkkolaskuista

Verkkolasku on sähköisessä muodossa lähetettävä ja vastaanotettava lasku, jossa on vastaavat tiedot kuin paperilaskussa.

Verkkolasku poistaa turhat työvaiheet, tehostaa laskujen käsittelyä ja jopa puolittaa laskujen käsittelykustannukset.

Verkkolaskuja vastaanotetaan verkkolaskupalveluita tarjoavien operaattoreiden ja pankkien välityksellä. Verkkolaskujen vastaanotto edellyttää sopimuksen solmimista verkkolaskupalveluita tarjoavan operaattorin tai pankin kanssa.

Lisää verkkolaskuista voi lukea tästä.

Vaivaton verkkolasku (Onninen-lehti 1-2014)

Onninen ja verkkolaskut 

Onninen tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vastaanottaa osto- ja hyvityslaskut verkkolaskuina omaan laskujenkäsittelyjärjestelmään.

Tällä hetkellä saatavissa ovat seuraavat laskutyypit:
- osto- ja hyvityslaskut
- päiväkoontilaskut (samana päivänä toimitetuista tilauksista, joissa on  sama toimitusehto ja -tapa, muodostuu vain yksi lasku).
- viikkokoontilaskut (tilaukset, joissa on sama toimitusehto ja 
-tapa, yhdistyvät samaan laskuun).

Huom! Korkolaskuja emme lähetä verkkolaskuina.

Verkkolaskut voi tilata lähettämällä yrityksen verkkolaskutiedotteen osoitteeseen verkkolasku@onninen.com tai ilmoittamalla samaan osoitteeseen seuraavat tiedot:
- yritys
- y-tunnus
- verkkolaskuosoite
- verkkolaskuoperaattori
- välittäjätunnus.

Lisäksi on hyvä ilmoittaa samalla laskutusosoite mahdollisia paperilaskuja varten.

Verkkolaskujen tilaaminen onnistuu myös täyttämällä kaavakkeen osoitteesta https://www.verkkolasku.info/a/ec/vlinfo/announcement.

OVT-laskuista ja sähköpostilaskuista löytyy tietoa vasemmalla olevien otsikoiden OVT-tilausjärjestelmä ja Sähköpostilasku alta.

 

Lisätietoja:
Sähköpostitse: verkkolasku@onninen.com