Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Sähköisen kaupan palvelut

 

Sähköiset hinnastot

Onninen toimittaa asiakkaille tarpeen mukaan OVT-päivitystiedostoja tai Excel-hinnastoja. Tarvittaessa voit pyytää asiakaskohtaiset alennustiedostot ja hinnastot omalta myyjältäsi tai ladata ne vanhan OnnShop-verkkokaupan kautta. Hinnastojen latausmahdollisuus lisätään uuteen OnnShop-verkkokauppaan loppuvuoden 2017 aikana.

Palveluvarastot

Tarjoamme palvelujärjestelmän, joka perustuu viivakooditekniikkaan. Tieto tavaroiden kulutuksesta siirtyy automaattisesti tietojärjestelmäämme, jolloin lähetämme täydennyksen asiakkaallemme ilman erillistä tilausta. Tämä säästää aikaa ja helpottaa rutiinitilauksia.

OnnShop-verkkokauppa

Täysin uudistuneesta ja tehokkaammasta OnnShop-verkkokaupasta löydät kattavat tuotetiedot, monipuoliset tuotehakutoiminnot ja ostosmahdollisuudet.

OVT-tilausjärjestelmä

Hankintajärjestelmään tai urakointilaskentaohjelmistoon helposti liitettävä OVT-yhteys mahdollistaa sähköisten tilausten lähettämisen omasta järjestelmästäsi Onniselle sekä tilausvahvistusten ja laskujen vastaanottamisen järjestelmääsi Onniselta.

Verkkolasku

Onninen tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ottaa vastaan verkkolaskuja omaan laskujenkäsittelyjärjestelmään.

Sähköpostilasku

Onnisella on valmius lähettää laskuja myös sähköpostitse pdf-muodossa. Sähköpostilaskuina voidaan toimittaa sekä yksittäiset laskut että päivä- ja viikkokoontilaskut.

Lisätietoja

Lisätietoja palveluista löytyy vasemmalta olevien otsikkojen alta.