Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

OVT-tilausjärjestelmä


 

Hankintajärjestelmään tai urakointilaskentaohjelmistoon helposti liitettävä OVT-yhteys mahdollistaa sähköisten tilausten lähettämisen omasta järjestelmästäsi Onniselle sekä tilausvahvistusten ja laskujen vastaanottamisen järjestelmääsi Onniselta. OVT:n avulla kerran järjestelmään syötettyä tietoa on mahdollista hyödyntää useissa eri sovelluksissa.


Tavallisesti käytössä olevat OVT-sanomat ovat
- tilaus
- tilausvahvistus
- lasku.

Onninen ja OVT

Onninen välittää OVT-muotoisia sanomia sekä Itellan että LVISNet-järjestelmän kautta asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa.

Ennen aloitusta asiakkaan on varmistettava, että hänellä on tarkoitukseen soveltuva ATK-ohjelma ja OVT-operaattori- tai
LVISNet-sopimus.

Ennen käyttöä on myös syytä testata järjestelmän toimivuus ja tiedonkulku. Sen järjestämiseksi voitte ottaa yhteyttä joko OVT-tukeen ediservice@onninen.com tai omaan vastuumyyjäänne.

OVT-sanomia on käytössä kolme: tilaus, tilausvahvistus ja lasku. Laskun osalta voitte harkintanne mukaan valita, otatteko sen OVT-muotoisena vain lähettämistänne OVT-tilauksista vai kaikista tilauksistanne. Toivomuksemme toki on, että otatte OVT:n käyttöön mahdollisimman laajasti, jolloin voimme molemmat hyödyntää täysimittaisesti sähköisen tiedonvälityksen tuomat rationalisointiedut.

LVISNet


LVISNet-liittymän kautta voit lähettää OVT-tilauksen Onniselle, jonka jälkeen Onninen palauttaa järjestelmääsi tilausvahvistuksen sekä lähettää myöhemmin laskusanoman. Voit myös tehdä kyselyn tuotteiden reaaliaikaisesta saatavuustiedosta oman ohjelmistosi kautta. Tämä ei edellytä tilauksen tekoa.

Järjestelmä palvelee sinua myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lue lisää LVISNet-liittymästä tästä.

Lisätietoja:
Sähköpostitse: ediservice@onninen.com
Puhelimitse: 0204 85 4980 (arkisin klo 8-16)