Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

OnnShop-verkkokauppa

 

OnnShop

OnnShopista löydät kaikki Onnisen varastotuotteet ja laajan valikoiman hankintapalvelutuotteita, joista osaa pystyy myös tilaamaan OnnShopin kautta. Tehokkaiden hakutoimintojen ja kattavien tuotetietojen ansiosta oikea tuote löytyy helposti, ja samalla näet tuotteen asiakaskohtaisen nettohinnan sekä reaaliaikaisen saatavuustiedon 24 tuntia vuorokaudessa – myös Onninen Express -myymälöiden osalta.
 

 
Uusi OnnShop toimii sujuvasti kaikkien mobiililaitteiden internet-selaimilla, eli erillistä mobiiliapplikaatiota ei enää tarvita.
 

 
Tilaukset toimitetaan Onnisen jakelukeskuksesta haluamaasi toimitusosoitteeseen, Onninen Express -myymälään tai postin toimipisteeseen. Kirjautuaksesi OnnShopiin tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. 


Miten saan tunnukset

Onnisen tiliasiakkaat voivat tilata uuteen OnnShop-verkkokauppaan käyttäjätunnuksen ja salasanan verkkokaupasta löytyvällä tunnustilauslomakkeella.

Lomakkeen löydät täältä.

Lisätietoja
Sähköpostitse: OnnShopFI@onninen.com
Puhelimitse: 0204 85 6000 (arkisin klo 8-16)