Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Logistiset palvelut

Onninen saa materiaalivirran toimimaan joustavasti, luotettavasti ja taloudellisesti. Sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja sen kehittämiseen.

Onnijakelu tuo tuotteet varastostamme suoraan asiakkaamme varastoon tai työmaalle seuraavaksi päiväksi. Suurivolyymiset tuotteet toimitetaan tarvittaessa tehdas- tai cross dock -toimituksina.

Pikatoimitus. Tilaus käsitellään Onnisen varastossa nopeutetusti. Pikakuljetus asiakkaamme haluamalla kuljetusmuodolla.

24h päivystyspalvelu. Toimitamme varastotuotteita kellon ympäri päivystyspalvelumme kautta. Palvelu toimii Hyvinkään jakelukeskuksessa.

Täsmätoimitus. Toimitus asiakkaan tilauksen mukaan kohdekohtaisesti ja merkittynä.

Työmaakonttipalvelu  Varastoimme asiakkaan työmaalla keskeisiä tuotteita ja täydennämme varaston automaattisesti kulutuksen mukaan.

Palveluvarasto ja hyllytyspalvelu. Asiakasvaraston palvelujärjestelmä, jossa viivakoodilaitteella kerätty kulutustieto luo automaattiset täydennykset. Tarvittaessa huolehdimme tuotteiden hyllyttämisestä asiakkaalla.

Kaapelin mittauspalvelu erityisesti paksuja ja erikoiskaapeleita varten.

Esiasennus. Esiasennetut kokonaisuudet säästävät asiakkaan asentamisaikaa ja selkeyttävät tuotantoprosessia. Asiantuntevat suunnittelijamme hakevat ratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa.

Esikäsittely. Tarjoamme terästuotteiden katkaisun ja muut esikäsittelyt sekä putkien, putkenosien ja teräsprofiilien hiekkapuhalluksen ja maalauksen asiakkaan tarpeiden mukaisesti.