Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Onnisen kanssa yhteistyössäElfin-ketju on itsenäisten sähköurakoitsijoiden muodostama valtakunnallinen yhteenliittymä. Elfin-ketju tarjoaa asiakkailleen laadukkaita sähköalan tuotteita ja palveluja. Elfin on olemassa, jotta suomalaiset kodit toimisivat.

Elfin-urakoitsija on luotettava sähköalan ammattilainen, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Kokonaisvaltaiseen palveluun laatutuotteiden lisäksi saat  myös suunnittelun, asennuksen, käyttöopastuksen, huollon ja tarvittaessa myös rahoituksen.

Etsitpä ratkaisua aurinkosähkön tai  sähköauton latausaseman hankintaan, lämmitykseen, valaistukseen, kodinohjaukseen tai vaikkapa piha-alueen sulanapitoon, Elfin-tunnus on merkki Onnisen kanssa yhteistyössä toimivasta sähköalan ammatillisesta, jonka kanssa asiat hoituvat.

Lähimmän paikallisen Elfin-sähköurakoitsijan yhteystiedot osoitteessa www.elfin.fi

 

Hanakat-ketju on itsenäisten LVI-alan yrittäjien muodostama valtakunnallinen jälleenmyyntiketju. Ketju tarjoaa asiakkailleen laadukkaita talotekniikka-alan tuotteita ja palveluja.

Hanakat-liikkeiden tuotevalikoima sisältää tuotteita lämmitykseen, vesihuoltoon, ilmanvaihtoon, kylpyhuoneeseen, kodinhoitotiloihin ja keittiöön.

Hanakat-liike on luotettava LVI-alan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Hanakat-liikkeet tarjoavat kokonaisvaltaisen palvelun, johon sisältyvät

  • tuotteet
  • suunnittelu
  • asennus
  • käyttöopastus
  • huolto
  • rahoitus

Hanakat-liikkeiden yhteystiedot ja lisätietoja tuotevalikoimasta osoitteessa www.hanakat.fi