Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

CO2NTROL

 


CO2NTROL- ILMASTON HYVÄKSI


Eurooppalaisten sähkötukkuliikkeiden muodostama IDEE Group on laatinut CO2NTROL- ilmastonsuojeluohjelman, jota edustaa ainoana tukkuliikkeenä Suomessa Onninen Oy. Kansainvälisen yhteenliittymän tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä edistämällä ympäristöystävällisen teknologian käyttöönottoa.

Onninen tekee kaikissa kahdeksassa toimimaassaan CO2NTROL-yhteistyötä ABB:n, Philipsin, Schneider Electricin, Osramin ja Moellerin kanssa. Valmistajien tuotteet jakautuvat taajuusmuuttajiin, kodinohjausjärjestelmiin, valaisimiin ja valonlähteisiin. Näissä kaikissa ryhmissä on energiatehokkaita vaihtoehtoja, joilla pystytään vähentämään huomattavasti sähkön kulutusta. Esimerkiksi huonelämpötilojen tehokkaalla ohjauksella saavutetaan 30 prosentin energian säästö. Valaistuksen osalta sähkönkulutus voidaan lähes puolittaa oikeilla valinnoilla. Monipuoliset kiinteistötekniset kokonaisuudet alentavat sähkölaskua yhteensä noin 60 prosenttia ja pienentävät sitä kautta ilmakehän hiilidioksidikuormitusta.

Vuoden 2008 aikana käynnistettyä ohjelmaa on esitelty eri puolilla mannerta. Paikallisista toimenpiteistä on tehty suunnitelmat ja niitä on ryhdytty toteuttamaan kaikissa Onnisen toimintamaissa. Teemoitus on erittäin ajankohtainen ja se tulee esiintymään vuonna 2009 kaikissa Onnisen medioissa ja tapahtumissa.  Lisäksi panostamme asiakkaidemme ja henkilökuntamme energiatehokkaiden ratkaisujen koulutukseen.

Onninen suunnittelee ja toteuttaa hiilidioksidipäästöjä vähentäviä hankkeita yhteistyötahojensa kanssa Suomessa ja muissa toimintamaissaan.

 Tutustu IDEE:n www-sivuihin: www.idee-europe.com

Linkit yhteistyökumppaneiden sivuille:

 ABB  Osram  Philips  
Shneider Electric Moeller