Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Tiedote 
  17.5.
2018

Onnisen palveluverkosto vahvistuu pääkaupunkiseudulla Express-myymälä avataan Oulunkylässä 21.5.  
 

Onninen avaa maanantaina 21. toukokuuta uuden Onninen Express -myymälän Helsingin Oulunkylään. Uusi myymälä vahvistaa palveluverkostoa pääkaupunkiseudulla, jossa on ennestään neljä Onninen Expressiä Helsingissä sekä kaksi Vantaalla ja Espoossa. 

”Oulunkylän myymälä sijaitsee Kehä I:n varrella Pohjois-Helsingissä, joten se osuu sopivasti monen asiakkaamme työmatkan varrelle. Asiointi käy modernissa liiketilassa sujuvasti ja asiakkaillemme jää enemmän aikaa työntekoon”, Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen sanoo.

Uudessa myymälässä on tilaa noin 650 neliömetriä ja sen valikoimissa on noin 6 000 LVI-, sähkö- ja kylmäurakoitsijoiden päivittäin tarvitsemaan tuotetta. Toimipaikan päivittäisestä asiakaspalvelusta vastaa kuusi ammattilaista.  

Tervetuloa tutustumaan!

Onninen Express Helsinki Oulunkylä
Isonpellontie 9, 00720 Helsinki
Noutomyynti: 0204 85 5514
Avoinna: ma–pe 6.30–17.00
Sijainti kartalla

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 52 Oulunkylän myymälän avauduttua.

LISÄTIETOJA:
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113

 
Onninen
Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 51 Onninen Express -myymälää.
 
Onninen ja K-Rauta ovat osa K-ryhmän kansainvälistä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa toimii kahdeksassa maassa ja se työllistää yhdessä K-kauppiaiden kanssa kansainvälisesti yli 18 000 alan ammattilaista. Toimialan vähittäismyynti oli 4,6 miljardia euroa vuonna 2017.