Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Tiedote 
  5.7.
2019

Onninen hakee vahvempaa roolia puhtaan energian käytön lisäämisessä – liittyi Suomen Lähienergialiiton jäseneksi   
 

Onninen on liittynyt Suomen Lähienergialiitto ry:n yritysjäseneksi.
 
Lähienergialiiton tavoitteena on edistää suomalaista uusiutuvan energian käyttöä ja siihen liittyvää teknologiaa sekä liiketoimintaa. Keinoja siihen ovat tiedon ja asiantuntijuuden lisääminen lähienergiasta, yhteistyön lisääminen alan toimijoiden kesken sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen.
 
Lähienergia on käyttäjien itse säästämää, tuottamaa tai omistamaa puhdasta energiaa. Lähienergiamuotoja ovat aurinkoenergia, bioenergia, maa-, ilma- ja vesilämpö, tuulivoima, vesivoima, älykkäät energiaratkaisut ja älykäs liikenne. Lähienergiaa ovat esimerkiksi oman talon katolla tuotettu aurinkosähkö ja rakennus- tai aluekohtaiset bio-, lämpöpumppu- ja aurinkolämpöratkaisut. Lähienergian käyttäjiä ovat asukkaat, kunnat, maatilat ja yritykset.
 
Suomen Lähienergialiittoon kuuluu laaja joukko puhtaan energian toimijoita, sekä yrityksiä että yhdistyksiä.
 
”Lähienergialiiton tavoitteet ja toimet tukevat lähes kaikilta osin Onnisen viime vuosina tekemää työtä näiden tuotealueiden tietotaidon ja järjestelmien kehittämiseksi. Tiedonvaihto, viranomaisyhteistyö ja yhteistyö muiden alan toimijoiden kanssa parantavat entisestään Onnisen kykyä palvella ammattiasiakkaita sekä toimia vastuullisesti ja menestyksekkäästi yhtenä alan edelläkävijöistä”, tuotealuejohtaja (energia, jäähdytys ja kylmä) Arto Koivisto sanoo.  
 
Lisätietoja:

Tuotealuejohtaja Arto Koivisto,  puh. 040 826 8277

 
Onninen
Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 52 Onninen Express -myymälää.

Onninen ja K-Rauta ovat osa K-ryhmän kansainvälistä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa toimii kahdeksassa maassa ja se työllistää yhdessä K-kauppiaiden kanssa kansainvälisesti noin 17 000 alan ammattilaista. Toimialan vähittäismyynti oli 4,9 miljardia euroa vuonna 2018.