Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Tiedote 
     28.12.2017

Onninen avaa työmaamyymälän Helsingin Kalasatamaan 2.1.2018 
 

Onninen avaa tiistaina 2. tammikuuta 2018 työmaamyymälän Helsingin Kalasatamaan.

”Kalasataman alueella rakennetaan vilkkaasti. Onninen haluaa olla läsnä asiakkaidensa arjessa ja palvella siellä, missä asiakkaat työskentelevät ja liikkuvat. Kaikille Onnisen asiakkaille avoimeen työmaamyymälään on koottu helposti noudettavaksi LVIS-alan keskeisimmät perustuotteet. Helsingin Kalasataman työmaamyymälä täydentää pääkaupunkiseudun myymälävalikoimaamme: lähimmät Onninen Express -myymälät ovat Helsingin Vallilassa, Itäkeskuksessa ja Viikissä”, kertoo Express-myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen.

Helsingin Kalastaman työmaamyymälä sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, joten sinne on helppo poiketa. Työmaamyymälä on noin 150 neliömetrin konttimyymälä, jossa asiakkaita palvelee kaksi myyjää. Myymälän tuotevalikoima sisältää noin 1 500 LVIS-alan keskeisintä perustuotetta.

Tervetuloa tutustumaan!
Onninen Kalasatama -työmaamyymälä
Kyläsaarenkatu 14, 00580 Helsinki
Noutomyynti: 0204 85 5005
Avoinna: ma–pe 7.00–15.00 
Sijainti kartalla
 

LISÄTIETOJA:
Johtaja Kimmo Huttunen, Express-myymälät, puh. 050 536 5113


Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 50. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö ja osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. www.onninen.fi