Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Tiedote 
   26.6.
2018

Imatran Onninen Express -myymälä uusiin tiloihin maanantaina 2.7.  
 

Onninen avaa Imatralla uudenaikaisen Onninen Express -myymälän maanantaina
2. heinäkuuta.

Uusi toimipaikka sijaitsee erinomaisella paikalla ja on helpommin saavutettavissa kuin nykyinen myymälä.

– Panostamme Onnisella liikepaikkojemme sijaintiin, laajaan tuotevalikoimaan sekä asioinnin helppouteen. Imatran uudessa myymälässä ammattilainen asioi nopeasti ja vaivattomasti. Tilaa myymälässä on noin 1 100 neliömetriä, ja sen tuotevalikoima kattaa noin 8 000 LVI-, sähkö- ja kylmäalan tuotetta. Tuoteryhmistä työvälineiden valikoimaa ollaan kasvattamassa. Toimipaikan asiakaspalvelusta vastaa yhdeksän ammattilaisen henkilökunta, kertoo
Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen.

Nykyinen Muovikuja 8:n Onninen Express -myymälä on muuton vuoksi kiinni 28.–29. kesäkuuta. Asiakkaat voivat kuitenkin tilata ja käydä hakemassa noutomyyntipaketteja
myös muuttopäivinä klo 7.00–16.00.

Tervetuloa tutustumaan!

Onninen Express Imatra  
Sukkulakatu 3, 55120 Imatra 
Noutomyynti: 0204 85 5676
Avoinna: ma-pe 7.00–16.00
Sijainti kartalla
 
Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja,
joita on Suomessa yhteensä 52.
 
LISÄTIETOJA:
Johtaja Kimmo Huttunen, Onninen Express -myymälät, puh. 050 536 5113

 
Onninen
Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 52 Onninen Express -myymälää.
 
Onninen ja K-Rauta ovat osa K-ryhmän kansainvälistä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa toimii kahdeksassa maassa ja se työllistää yhdessä K-kauppiaiden kanssa kansainvälisesti yli 16 000 alan ammattilaista. Toimialan vähittäismyynti oli 4,6 miljardia euroa vuonna 2017.