Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY

Tiedote 
  21.6.
2018

Ilkka Viita Talotekniikka-yksikön IKE-tuotealueen myyntijohtajaksi  
 

Ilkka Viita on nimitetty 1.7.2018 alkaen Onninen Oy:n Talotekniikka-yksikköön Ilmastointi-, kylmä- ja energiatuotteiden myyntijohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään K-ryhmän rakentamisen
ja talotekniikan kaupan tavarakaupan organisaatiosta. Viita on toiminut aikaisemmin useassa eri myynnin ja oston johtotehtävässä Onnisella.
 
Viita raportoi johtaja Kai Puustiselle.
 
LISÄTIETOJA:
Johtaja Kai Puustinen, Talotekniikka-yksikkö, puh. 040 776 7068


Onninen

Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 52 Onninen Express -myymälää.
 
Onninen ja K-Rauta ovat osa K-ryhmän kansainvälistä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa toimii kahdeksassa maassa ja se työllistää yhdessä K-kauppiaiden kanssa kansainvälisesti yli 16 000 alan ammattilaista. Toimialan vähittäismyynti oli 4,6 miljardia euroa vuonna 2017.