Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja.
HYVÄKSY
 

 

 

 

Tiedote
30.5.2007

Ensto ja Onninen solmivat merkittävän yhteistyösopimuksen

Ensto Building Technology ja Onninen ovat tehneet erittäin merkittävän kumppaanuussopimuksen yhteistyön syventämiseksi.

Sopimuksella luodaan yhteistyömalli Enston ja Onnisen väliselle toiminnalle Jälleenmyyjät -asiakassegmentissä yhteisillä päämarkkina-alueilla. Sopimuksessa sovitaan Enston jälleenmyyntituotteiden myynnistä, markkinoinnista, myynnin edistämisestä sekä jakelusta. Tavoitteena on myynnin kasvattaminen ja toiminnan tehostaminen. Tulevaisuutta ajatellen sopimus luo perustan yhteistyölle ja täsmentää molempien osapuolten tehtävät ja vastuut.

Yhteiset päämarkkina-alueet, jotka sopimus käsittää, ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Venäjä, Latvia sekä Liettua. Yhteistyö aloitetaan eri maissa vaiheittain.

Sopimuksen toteuttamiseksi laaditaan maakohtaiset toimintasuunnitelmat, joissa määritellään maakohtaiset tuotevalikoimat ja toimenpiteet. Suunnitelmia ohjataan ja koordinoidaan pääkonttoritasolla Suomesta. Tärkeän osan Enston jälleenmyyntituotteiden strategiaan muodostaa myymäläkonsepti, jonka toteuttamisesta Onninen vastaa. Tuotekoulutuksen asiakasmyymälöissä hoitaa Onninen, kun taas Ensto vastaavasti hoitaa koulutuksen Onnisen henkilöstöön päin.

"Olemme tehneet Enston kanssa jo kauan hyvää yhteistyötä ja tämä sopimus on sille luonnollista jatkoa. Yhteistyön syventäminen antaa meille lisää mahdollisuuksia ja odotankin jatkoa erittäin suurella mielenkiinnolla. Sopimuksen syntyminen kertoo myös molemmin puolin saavutetusta luottamuksesta", Onnisen tuotepäällikkö Marko Harju sanoo. "Merkittävää on, että saimme heti aikaan sopimuksen, joka koskettaa lähes kaikkia Onnisen toimintamaita. Sopimus tulee varmasti auttamaan sekä Onnisen että Enston jälleenmyyntitoimintojen kansainvälistymistä", jatkaa sopimuksen synnystä silminnähden innostunut Marko Harju.

"Solmittu yhteistyösopimus mahdollistaa yhteisen DIY konseptin viemisen yhteisille päämarkkina- alueille. Toimintaa on nyt selkeytetty ja on tehty hyvä malli yhteisten kasvutavoitteiden saavuttamiseksi", toteaa myyntipäällikkö Thomas Markusson Enstolta. "Suomen hyvä ja avoin yhteistyö on mahdollistanut voimakkaan yhteisen kasvun sekä Ensto Brandin näkyvyyden sadoissa myymälöissä Helsingistä - Rovaniemelle. Perusmalli on nyt valmis ja toimintasuunnitelmien kautta antaa meille yhteisen edun markkinoinnin, myynnin edistämisen sekä jakelun osalta. Konseptin mukainen yhteistyö on aloitettu Ruotsissa ja tuloksia on jo odotettavissa syksyllä", lisää Thomas Markusson.

"Enston kanssa solmittu yhteistyösopimus on hyvä malli kehittää yhteistyötyötä myös muiden tavarantoimittajien kanssa", kertoo vielä lopuksi johtaja Heikki Pusa.

 

Lisätietoja:
Onninen Oy
Marko Harju, Tuotepäällikkö, Puh. 0204 85 4265, marko.harju@onninen.fi
Heikki Pusa, Johtaja, Jälleenmyyjät, Puh. 0204 85 5437, heikki.pusa@onninen.fi

Ensto Oy
Thomas Markusson, Myyntipäällikkö, Puh 040 528 4797, thomas.markusson@ensto.com